1 juni 2012 In de media

Van Ginkel in basis Jong Oranje (RTL 7 18.00)

Jong Oranje speelt twee belangrijke kwalificatiewedstrijden voor het EK Onder 21. Vrijdagavond speelt de ploeg een uitwedstrijd tegen Luxemburg. Vitesse-middenvelder Marco van Ginkel staat in de basis.

Opstelling Jong Oranje: Zoet, Leerdam, De Vrij, Nuytinck, Blind, Clasie, Fer, Van Ginkel, Wijnaldum, Zeefuik, Wildschut.

Dinsdag 5 juni wordt het belangrijke duel met Bulgarije gespeeld in De Geusselt, de thuishaven van MVV Maastricht en begint om 19.00 uur. Kaarten – à 8 euro – zijn verkrijgbaar via alle Primera-verkooppunten van TicketBox, OnsOranje.nl en de Infobalie van MVV Maastricht.

Er is Jong Oranje, momenteel koploper in de kwalificatiegroep, alles aan gelegen de Bulgaren te verslaan. ,,We hopen daarom op een vol en levendig stadion’’, zegt coach Cor Pot.

,,Het is ook prachtig om te zien hoe het hele land weer compleet in de ban is van het EK-voetbal. Hele wijken hangen vol met oranje vlaggen en slingers, auto’s rijden versierd rond en de voetbalkoorts stijgt met de dag. Nederland leeft massaal toe naar het EK. Wij van Jong Oranje rekenen erop dat die heerlijke Oranjesfeer dinsdag ook overslaat naar de tribunes van De Geusselt.’’

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: