10 oktober 2014 In de media

Kevin Diks debuteert in Oranje O19

Vitessenaar Kevin Diks heeft donderdag zijn debuut gemaakt in het Nederlands elftal onder 19 jaar.
Diks speelde 45 minuten met het Nederlands elftal onder 19 mee tegen Andorra (7-0). De 18-jarige rechtback speelde de eerste helft.

Hij speelde een prima eerste helft en had een assist. Hij zag geel voor een overtreding. In de tweede helft moest Kevin Diks zijn plaats afstaan aan Ajacied Leeroy Owusu.

Het jeugdige Oranje ging in Grudziadz de kwalificatiereeks overtuigend van start. Na een 1-0 ruststand liepen de pupillen van bondscoach Aron Winter over de tegenstander heen: 7-0.

Zaterdag is Moldavië de tweede tegenstander van de Nederlanders. Naast Kevin Diks maakt ook keeper Jeroen Houwen deel uit van de Oranje O19 selectie.