7 april 2017 In de media

Jong Vitesse zaterdag thuis tegen HHC Hardenberg

Jong Vitesse speelt zaterdag 8 april thuis op de trainingsaccommodatie op Papendal tegen HHC Hardenberg.
Om 14.30 uur trappen de Arnhemse beloften af voor een belangrijke wedstrijd tegen de nummer zeventien op de ranglijst.

Jong Vitesse verloor haar laatste wedstrijd, ondanks de 0-2 voorsprong, met 4-2 van Kozakken Boys. Cali Daniel zorgde ervoor dat de Arnhemmers voor rust op een 0-2 voorsprong kwamen in Werkendam. Vier minuten na rust was het al raak voor Kozakken Boys door een doelpunt van Medhanie Habtemariam. Na het eerste doelpunt volgden er nog drie van Railey Ignacio (2x) en Ahmed El Azzouti.

De laatste keer dat Jong Vitesse tegenover HHC Hardenberg stond werd het 3-1 voor de ploeg uit Hardenberg. Daniel (foto) was als enige trefzeker voor Jong Vitesse. De wedstrijd tegen HHC Hardenberg is een belangrijke wedstrijd voor de Arnhemse beloften in de race voor lijfsbehoud in de tweede divisie.