24 februari 2017 In de media

Jong Vitesse op bezoek bij AFC

Jong Vitesse speelt dit weekend tegen AFC. Zondag om 14.30 uur start de uitwedstrijd tussen de Arnhemmers en AFC uit Amsterdam.
Nadat eerder al het duel vs TEC tot twee keer toe werd uitgesteld, werd ook de wedstrijd tegen Barendrecht afgelopen donderdag afgelast vanwege stormachtig weer. Zondag gaan de Arnhemse beloften naar Amsterdam voor de wedstrijd tegen AFC. De laatste ontmoeting tussen beide teams eindigde in een 4-2 overwinning voor Jong Vitesse.

Thomas Buitink en Arshak Koryan waren de uitblinkers van de wedstrijd. Beiden maakten ze twee doelpunten voor de Arnhemmers. Voor rust stond er al 2-0 op het scorebord. Mede door een benutte penalty van Koryan. Na rust kwam Jong Vitesse op een 3-0 voorsprong. AFC kwam terug tot 3-1, maar niet veel later viel de 4-1 voor Jong Vitesse. In de blessuretijd benutte AFC nog een penalty, waardoor de eindstand 4-2 werd.

Jong Vitesse staat op de vijftiende plaats met 23 punten. AFC is in het linkerrijtje te vinden. De Amsterdammers staan op de zevende plaats met tien punten meer dan Jong Vitesse.