27 november 2017 In de media

Jong Vitesse en ADO’20 delen de punten

Jong Vitesse heeft afgelopen zondag gelijkgespeeld vs ADO’20: 1-1. De Arnhemmers wisten in de openingsfase op voorsprong te komen, echter bleek dit doelpunt niet voldoende voor de overwinning.
Het doelpunt aan Arnhemse zijde kwam op naam van Gino Bosz. Dit betekent dat de beloftenploeg, met 28 punten uit dertien wedstrijden, op de tweede plek in de Derde Divisie staat.

De Arnhemmers begonnen voortvarend aan de wedstrijd. In de vierde minuut van de wedstrijd werd Lars Ten Teije gevloerd in het strafschopgebied. Bosz benutte de strafschop en Jong Vitesse keek al vroeg tegen een voorsprong aan: 0-1. Na de openingstreffer waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Vlak voor rust wist ADO’20 de stand gelijk te trekken. ADO’20-aanvaller Rick Neele schoot de bal prachtig achter Jong Vitesse-doelman Michael Tørnes: 1-1.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Beide ploegen werden regelmatig gevaarlijk, maar er vielen geen doelpunten. De beloftenploeg onder leiding van trainer Joseph Oosting kwam er regelmatig via een counter uit, maar de doelman van ADO’20 hield zijn doel schoon. De wedstrijd eindigde zonder winnaar: 1-1.

Volgende week speelt Jong Vitesse vs de nummer drie uit de Derde Divisie: Quick uit Den Haag. De wedstrijd begint om 14.30 uur op Papendal. Toegang is gratis voor seizoenkaarthouders.