18 maart 2018 In de media

Jong Vitesse ‘hartverwarmend’ in vrieskou van Rosmalen

Jong Vitesse heeft zondagmiddag een klinkende zege geboekt bij OJC Rosmalen: 0-5. Trainer Joseph Oosting: ,,Het was ijskoud, maar het spel was hartverwarmend.”
Met twee prachtige treffers van afstand was de wedstrijd na ruim een haf uur al een eind de kant van Jong Vitesse op gekanteld. Anil Mercan beloonde zijn basisplaats met een zwabberbal van afstand en Thomas Oude Kotte deed het nog eens dunnetjes over na 35 minuten: 0-2.

In de openingsfase van tweede helft had Jong Vitesse het  zwaar maar doelman Stef Brummel keepte sterk. Nadat het opportunisme van de thuisploeg ging liggen verdubbelde spits Thoms Buiting de score van 0-2 naar 0-4.

Invaller Martijn Berden beloonde zijn derde optreden na een jaar afwezigheid met zijn eerst goal voor Jong Vitesse: 0-5.

Door de nederlaag van UNA heeft Jong Vitesse nog maar een verliespunt meer dan de ploeg uit Veldhoven.