9 november 2015 In de media

Fors verlies voor Jong Vitesse

Jong Vitesse heeft een flinke nederlaag geleden in het uitduel met Jong Volendam.
Na ruim 90 minuten stond er maar liefst 5-1 op het scorebord.

Na tiem minuten opende Nathan de score voor Jong Vitesse. Philips trok echter binnen vijf minuten de stand recht: 1-1. In de extra tijd van de eerste helft scoorde Philips via zijn tweede goal de 2-1.

Na rust hielden de teams elkaar enige tijd in evenwicht. In de 70e tot 85e minuut ging het echter volledig mis voor de Arnhememers. Jong Volendam scoorde in de 72', 75' en 85' via Luirink, Ben Moussa en opnieuw Philips.

De Arnhemmers missen de aansluiting voor de bovenste plaatsen. Jong Vitesse zakt naar de 7e plek en staat op zeven punten van koploper Jong Almere City.

Jong Volendam – Jong Vitesse (2-1) 5-1
10' 0-1 Nathan, 14' 1-1 Philips, 45+1' 2-1 Philips, 72' 3-1 Luirink, 75' 4-1 Ben Moussa, 85' 5-1 Philips.