14 augustus 2015 In de media

Eerste Vitesse-goals voor Baker en Natan

Vitesse won vrijdag met 3-0 van Roda JC. Lewis baker en Nathan scoorden hun eerste goal voor de Arnhemmers.
Het competitieduel Vitesse – Roda JC kreeg vlak voor rust een 1-0 stand toen Van Peppen bewust met zijn arm een kopbal van Guram Kashia uit het doel hield.

Op advies van zijn grensrechter wees arbiter Eric Braamhaar naar de penaltystip en toonde hij de verdediger van Roda JC de rode kaart. Lewis Baker benutte de strafschop souverein en scoorde zo zijn eerste competitie doelpunt voor Vitesse: 1-0.

Tien minuten voor tijd bepaalde Nathan de eindstand op 3-0. De Braziliaanse invaller gleed langs zijn directe tegenstander en was met een briljante boogbal trefzeker. Ook hij scoorde zijn eerste voor Vitesse.