Archief
Ødegaard en Van der Werff te gast in supportershome 03/04/2019

Vitesse vocht zich terug tegen AZ en dus konden uitblinker Martin Ødegaard en aanvoerder Maikel van der Werff rekenen op een warm ontvangst gisteravond in Supportershome Monnikenhuize. Na afloop van de remise tegen de Alkmaarders was er weer genoeg stof om over na te praten.

Maikel van der Werff beaamde dat het een wedstrijd was met twee gezichten. "We hebben in de rust wel wat tegen elkaar gezegd ja. Al is dat heel mild uitgedrukt. Samen hebben we in de tweede helft gevochten om nog een resultaat te halen en het is dan nog gelukt om tot 2-2 te komen. We hebben dat zelf afgedwongen." In de basisopstelling was het meest verrassende het passeren van doelman Eduardo. "Dat beslist de trainer," zo reageert van der Werff. "Eduardo is een heel goede keeper, maar Remko heeft zich al die tijd heel professioneel opgesteld en is hard blijven werken op de training. Maar nogmaals: de trainer beslist." De verdediger -in het bezit van een aflopend contract- kon nog geen uitspraken doen over zijn toekomst na dit seizoen, al bevestigde hij wel dat er met de clubleiding is gesproken. 

Ook Martin Ødegaard was te gast in het home. De Noorse spelmaker speelde een grote rol in het aanvallende spel in de tweede helft. Recent stond er echter ook een potje voor hem op het programma met Noorwegen tegen Spanje. "Dat was een hele mooie ervaring om tegen hun te spelen. Die truc tegen Busquets? Ja dat lukte wel aardig," zo gniffelde Ødegaard. Vandaag stond Ødegaard klaar om de penalty te nemen. "Ja en toen mocht het toch niet. Ik heb het nog niet gezien, maar het zit ons niet mee met de VAR," verzuchtte hij. "De 2-2 biedt aanknopingspunten om het tegen PSV te gaan doen. Is het echt 22 jaar geleden dat er gewonnen is in Arnhem van PSV? De hoogste tijd om er wat aan te doen dan zondag," besloot Ødegaard.

Tot slot werd ook nog een Vitesse-thuisshirt verloot onder de aanwezige supporters. Jan-Peter de Weijer was dit maal de gelukkige winnaar van het Vitesse-thuisshirt. Ook tegen PSV zijn de gratis lootjes weer verkrijgbaar. Hiervoor geldt zoals op=op. Alle Vitesse-supporters zijn voor en na de wedstrijd welkom in Supportershome Monnikenhuize.
 
Selecteer een foto voor vergroting

Bron: Supportersvereniging Vitesse / foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl