22 februari 2015 In de media

Bosz: “Eindelijk onterecht gewonnen”

FC Twente was zondag in Enschede de bovenliggende partij, maar Vitesse ging met de drie punten naar huis
Trainer Peter Bosz is zeer tevreden. De oefenmeester van de Arnhemmers 'kent het gevoel van onterecht verliezen', zo sprak hij na afloop tegen FOX Sports.

"Dit is de eerste wedstrijd dit seizoen die wij onterecht winnen. We hebben volgens mij vandaag meer balverlies geleden dan heel het seizoen bij elkaar."

Bosz keek toe hoe doelman Eloy Room de bezoekers op de been hield. "Wij hebben een kans gehad, maar voor de rest was het FC Twente wat de klok sloeg. Nu weet ik eens wat de trainers die tegen ons gespeeld hebben gevoeld moeten hebben."

Opmars

In de Grolsch Veste kwam Vitesse via Zakaria Labyad na zeventien minuten op voorsprong. Die tussenstand bleef lang op het scorebord staan, totdat Jesus Corona na 82 minuten een punt leek te redden voor Twente. In blessuretijd maakte Valeri Qazaishvili echter de 1-2.

Vitesse boekte daarmee zijn vijfde overwinning op rij. Het elftal van Peter Bosz stoomt op naar de zevende plaats op de ranglijst. Zaterdag is PEC Zwolle in de Gelredome de volgende tegenstander.