5 november 2017 In de media

‘Gewoon slecht’ Jong Vitesse raakt koppositie kwijt

Jong Vitesse verspeelde zondagmiddag twee kostbare punten aan OFC (2-2) en de koppositie in de derde divisie zondag.
Trainer Joseph Oosting vond zijn ploeg na rust 'ondermaats en gewoon slecht' spelen. ,,Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was veel te groot."

Voor rust waren de Arnhemmers beter en kwamen verdiend op voorsprong  door Bo van Essen, op assist van Mitchell van Bergen. Het onheil diende zich op slag van rust aan. Uit een hoekschop  kopte Tjon-A-Njoek raak: 1-1. Vijf minuten na rust werd Jong Vitesse opnieuw getroffen door een kopbal (2-1 Brantjes); nu na een hoekschop.

Oosting bracht de A-junioren Thomas Buitink en Hicham Acheffay en offerde een verdediger om de gelijkmaker te forceren. Die viel pas een minuut voor tijd door verdediger Boyd Lucassen: 2-2.

,,Als je dan ziet dat concurrent UNA wel met 5-1 wint, voelt dit als een nederlaag", zei Oosting. Het verschil tussen de nummers een en twee is twee punten.