14 oktober 2014 In de media

Zevenklapper Jong Vitesse tegen Jong De Graafschap

De beloften van Vitesse hebben op dinsdagmiddag overtuigend uitgehaald tegen Jong De Graafschap. Na ruim 90 minuten stond er 7-2 op het scorebord.
Jong Vitesse heeft dinsdagmiddag op Papendal de oefenwedstrijd tegen Jong De Graafschap met 7-2 gewonnen. Vooral de eerste helft lieten de Arnhemse beloften verzorgd voetbal zien. In een hoog tempo liep de score al snel op.

In de derde minuut scoorde Milot Rashica de 1-0. Mo Osman bracht een klein kwartier later de stand op 2-0. De enige fout in de Arnhemse defensie leverde De Graafschap gelijk een doelpunt op, 2-1. Op slag van rust bracht opnieuw Ewout Gouw Jong Vitesse op een verdiende 3-1 voorsprong.

De tweede helft was de wedstrijd meer in verhouding. Jong De Graafschap kwam een kwartier voor tijd terug in de wedstrijd. Straalman scoorde 3-2.

Tijdens het laatste kwartier leverde nagenoeg elke Arnhemse aanval een doelpunt op. Twee maal Marcan, Metalsi en Dada zorgen voor de eindstand 7-2 op het scorebord.

De achttien jarige Albanese testspeler Milot Rashica startte bij Jong Vitesse in de basis en liet zich gelden in de wedstrijd. Met een goal en twee assists deelde hij in de Arnhemse dominantie tegen de Superboeren.

Jong Vitesse vs Jong De Graafschap 7-2 (3-1)
‘3 Rashica 1-0, ’17 Darri 2-0, ’37 Meurs 2-1, ’45 Gouw 3-1, ’70 Straalman 3-2, ’84 Dada 4-2, ’89 Metalsi 5-2, ’92 Mercan 6-2, ’93 Mercan 7-2