14 november 2014 In de media

Jong Vitesse wint oefenduel van FC Oss: 3-1

Jong Vitesse heeft vrijdagmiddag een oefenduel met FC Oss met 3-1 gewonnen. Gouw, Djurdjevic en Darri scoorden voor de Arnhemse beloften. De enige goal voor FC Oss werd door oud-Vitessenaar Genaro Snijders gemaakt.
Jong Vitesse kwam op Papendal binnen het halfuur op voorsprong via Gouw (foto). Voor rust werd het 2-0 door Djurdjevic. Oud-Vitessenaar Genaro Snijders benutte een stafschop voor FC Oss en bracht de stand voor rust op 2-1.

Na de thee nam Jong Vitesse het voortouw en werd het uiteindelijk 3-1 voor de Arnhemse beloften via Darri.

Voor aanvang van de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen vanwege het overlijden van Vitesse-clubman Willem van Reem. De beloften van Vitesse droegen rouwbanden tijdens de wedstrijd.

Opstelling Jong Vitesse: Houwen; Dada, Metalsi, Linthorst, De Kler; Gouw, Lieftink, Bosz, Osman; Gouw, Djurdjevic, Darri.

Reserves: Smit, Berghuis, Van Doorm, Klein Holte, Ennali, Mercan, Munter, Huisman